Viihtyisä rivitalon takapiha

Jaa
Espoolaisen rivitalon takapiha tuo kesäisin 40 neliötä lisätilaa kotiin.  80-luvulla kukoistuksensa nähnyt terassi laudoitettiin uudelleen ja ajan saatossa villiintynyt viheralue kohennettiin. Kauniisti asetellut kivet ja harkitut kukat yhdessä pensaiden kanssa muodostavat terassista turvallisen pesän, joka on suojassa ohikulkijoiden katseilta.

talokoti.fi terassi

Perhe halusi jakaa terassin eri tiloiksi. Pöydän ääressä syödään kunnon ateriat, kun taas löhöilynurkkaus kutsuu nauttimaan lempeästä lämmöstä ja joutilaasta ajasta. Painekyllästetyllä terassilaudalla päällystetylle pihalle ei tarvitse laittaa kenkiä jalkaan – pehmeä lautapinta tuntuu lempeältä paljaiden varpaiden alla myös kuumana hellepäivänä.

 

talokoti.fi ruokailuryhmä

Kaunis kattaus syntyy nopeasti, ja sillä saa tuotua juhlan tuntua myös arkisempaan ruokahetkeen. Pöydän päälle hankittu aurinkosuoja on pidetty tulokas, sillä kuumalla ilmalla ruoka maistuu paremmin varjossa. Terassin tyylissä yhdistyvät harkittu yksinkertaisuus ja hauskat yksityiskohdat.

 

talokoti.fi kori pikkupöytänä

Metallikorista saa ylösalaisin kääntämällä kätevän pikkupöydän hedelmätarjoiluille.

 

talokoti.fi rottinkikalusteet

Modernien korihuonekalujen pehmeät muodot istuvat himmeään puulattiaan.

 

talokoti.fi lyhty

Tunnelmaa iltahämärään luovat sirot kynttilälyhdyt.

 

talokoti.fi terassin löhönurkkaus

Herkkuaterian päätteeksi on ihana kellahtaa pehmoisille tyynyille koko perheen voimin. Jokaisella on oma lempityynynsä – musta hirviö on nuoren herran suosikki.

 

Kuvausjärjestelyt ja teksti:  Anna Pirkola  //  Kuvat:  Juho Huttunen

Jaa